prinzessin

2015-03-10
23:59:10

Till minne av en underbar person

I dag kom ett samtal som jag inte ville ha. En vän har lämnat oss. Hennes sjukdom vann tillslut. Jag vet inte om hon förstod hur omtyckt hon var. Om det hade hindrat henne om hon vetat hur många som visar sin kärlek, frustration och sorg just nu. 
Det är svårt att veta, för sjukdommen hon hade är en av de värsta som finns, den som gnager sig fast och gör att folk inte ser klart. Den är dödlig men ändå så är det många som inte kan ta det på alvar, som bara säger åt andra att rycka upp sig. 
 
 
Jag är så arg, så arg för att vi pratade i går. För att vi hade planer. Jag är arg för att sjukdomen tog henne i från mig, och i från oss alla.  Arg för att inget kommer bli som förut. För att jag aldrig mer kan sitta intill henne i Fredriks soffa när vi spelar rollspel. 
Jag är arg för att vi skulle ses i morgon, för att vi skulle på lajv i helgen, för att vi spelade rollspel i hop. Jag är arg för att även någon som är så väldigt omtyckt kan vara så sjuk att döden blir en utväg. 
 
 
 
 
Fina underbara Viv. Jag vet inte vad jag tror händer efter döden, men jag hoppas det är något bra. Och jag vet att döden från sandman hade tyckt om dig lika mycket som jag. Nu är det hon som får umgås med dig. Medan vi som är kvar saknar och sörjer. 
 
Jag kan inte fatta det, det är så absurt. Det ska inte vara så här. 
 
Jag tyckte så mycket om dig Viv. Varför skulle du försvinna? 
 
Kommentar:
2015-03-11 @ 01:01:59
#1: Kajsa

Jag kände henne inte men jag beklagar verkligen. Så hemskt. Kramar på dig. <3

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: