prinzessin

2015-04-08
00:32:00

En märklig händelse

Så himla konstig grej hände nu under kvällen. En person , som på rösten lät som en äldre man, ringde till mig. Numret går inte att söka på. Han hade mitt namn och nummer, men det går ju att hitta genom internet
Samtalet inledes med.
"Johanna, nu är du tvungen att rädda mitt förstånd. Du förstår, jag var så kär i moster Margit" 

 (Jag har ingen moster Margit, ingen moster alls egentligen då mamma bara har halvsyskon jag aldrig haft kontakt med och inte vet vad de heter.  )

Jag sa att han ringt fel och han försökte då säga emot, sa mitt hela namn (jag hade bara hälsat med Johanna) och mitt nummer, men jag sa ändå att det var fel.
 Han frågade då vad min pappa heter och jag sa att han inte hade med det att göra. Då undrade han om det inte var så att min pappa heter Rickard. Jag sa att nej det gör han inte. Då började han babbla samtidigt som han slog något nytt nummer så det bara pep i luren. Jag la på. Jag hade tänkt be honom ringa 112 och bli kopplad til jourhavande präst för att få hjälp. Då han ju uppenbart inte verkar må bra. Men det gick ju liksom inte att säga något och jag blev så ställd att jag bara la på. 

Jag hoppas verkligen att han har någon i närheten som kan hjälpa honom. Han lät som om han kanske hade en psykos, eller alzimers eller något annat. 
Mest så tycker jag synd om honom och är orolig, det var konstigt snarare än läskigt. 

Dock blev det ännu konstigare när en bekant till mig sa att han hade en kompis vars släkting Margit dog i går. 
Det har såklart antagligen inget samband, men jag har nog med fantasi för att börja bygga upp någon fantastisk historia. 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: