prinzessin

2014-09-02
16:53:26

Dagens kort

I dag har jag en ganska dålig dag, en bekant till mig skrev en låt om SD och såklart blev människor som gillar SD
har såklart börjat hata. På forum uppmuntrar de andra att hota henne och eftersom hon är kvinna så gäller hoten såklart ofta våldtäkt. Och i deras forum så stödjer politiker sina väljares hot till den här tjejen. 
Mer kan ni läsa här.
 
Så jag tänkte att jag på något sätt borde försöka att komma över de här kännslorna, eller åtmnstone göra något konstruktivt med dem. 
I kväll har jag teater och på något sätt så vill jag att vi ska kunna stötta min bekanta som även hon sysslat en del med teter. 
Nå vi får se. 
Här är dagens kort. Edgar hjälpte till, han verkar gilla solen. 
 
Solen har en positiv mening. Som solen ju ofta har.  Kansk bör jag försöka att ha en mer possitiv attityd och energi men det är så svårt. Jag är inte en sådan person. Speciellt inte nu. Och med hur världen ser ut med allt hat är det svårt att se något gott och positivt som kommer ur det i slutet. Nå jag får kanske försöka. 
Vad jag gillar med den här bilden dock är hur lekfull den är, och jag gillar lekfullhet. kanske är det ändå bra att sattsa på att ta en mer lekfull syn på just det här, bekämpa hatet genom att jsut spela teater, göra musik eller liknande och hoppas att de inte leder till att människor verkligen krossar en. 
 
Så det andra kortet är mer för kamp, och för att lyssna och inte handla för snabbt när det gäller att ta kampen. Att använda intelektet. Och det är ju smart. Att handla i affekt är sällan smart hur arg och ledsen jag än är. 
Hägern är tålmodig och kan stå och vänta länge på precis rätt tilfälle att attakera, och då gör den det. 
Nu tänker jag ju inte attakera någon bokstavligt. Fast kanske kan jag lära mig något av det ändå. 
 
Slutligen.. Kattbild, katter gör saker lättare. 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: