prinzessin

2014-05-31
17:52:00

Dagens kort

 
Dagens kort står för seger, och att skörda frukterna av sin seger. 
Jag väljer dock att tolka det som att jag ska känna mig stark och inte lägga mer energi på den ganska jobbiga sak som hände i går. 
Att jag är bättre än att ta skit från andra och at tjag kommer vara en segrare i mitt eget liv. 
2014-05-30
16:17:47

Queen of Cups

 
I dag så fick katten dra kort. Jag höll fram kortleken som en solfjäder och katten nosade på just det här. Så kanske är det honom det gäller. 
 
Fast Drizzt är varken särskilt snäll, moderlig eller omhändertagande. Hon passar inte särsiklt bra in på mig heller, men vi får väll se vad dagen har att erbjuda nu när jag faktist snart ska ut och träffa människor. 


 
2014-05-29
14:44:00

Dagens kort

 
Jag har inte riktigt luskat ut hur jag ska tolka det här kortet. Kundar är ofta mer riktade på en specefik person, och juste den här kungen är en händig, självständig och kreativ person. Någon som kanske inte alltid är super mysig men som kan vara bra att ha i sin närhet när helvetet brakar lös.  En naturlig ledare som ofta tar täten och får saker att bli som den vill. 
Jag vet inte vem det kan vara, eller om det kanske är jag. Nå det återstår att se, kanske kommer han kunna dyka upp  i rollspelet jag ska spela i dag.