prinzessin

2014-03-27
02:58:00

Kristallkronor och utomjordingar

Jag hade tilsammans med en kompis vi namn Linn förmågan en uppvisning i luftakrobatik. Vi hade såna linor och en flyggrigg men de satt på så  bra och det var så lätt att det knappt märktes att vi hade det på, så vi kunde i princip dansa i luften tilsammans. Detta skede i en stor lokal runt en gigantisk kristallkrona.
När vi skulle landa så blev det dock något fel på flygriggen så vi störtade ner på marken, jag lyckades dock att fånga upp mig själv i någon snygg matrixrädning och lanade mjukt på fötterna men liksom halvt liggandes ner. JAg hade Linn med mig i fallet och på något sätt så lyckades hon ändå att slå ryggen så on fick skrapsår över den.
Jag kramade henne och skulle se till att gå därifrån för att hon skulle få hjälp.
 
 
 
Jag kom hem, där jag bode var i en liten stuga ute på landet med stora fält, lite sådär som i England.
När jag var i huset så höre jag plötsligt i radion något som mest lät som kontiga siffror och jag försto att det var utmjordningar som kommit och som nu skulle kunna ta över människor genom de här siffrorna genom radio och tv så jag såg till att lämnade de jag bodde hos och gick ut.
 
Plötsligt hade utomjoringarna tagit över mycket mer och det fanns en motstånsrörelse i en postapokalyptisk värld som hade byggt upp ett läger. Jag var i lägret och skulle gå på toa på en v de två bajamajorna som stog uppe på en kulle. Men där sto en tjej och vinkade åt mig att jag itne kunde synas för någon var ute efter mig. Det var min pappa som i den här drömmen spelades av Allan Svensson och inte hade något att göra med min riktiga pappa.
Nej det här var en religöst galen person som var ledare för en kult som tillbad utomjordingarna och de ville ha mig tillbaka dit så även jag kunde bli hjärntvättad. Men jag var ju en del i motståndsrörelsen och jag tog mig till mitt camp där jag fick gömma mig i ett tält. Jag kröp in i en sovsäck, stängde och la mig som om det bara var en slängd sovsäck och inte en som det var slängd i ett hörn.
 
Mina vänner uppehöll min pappa, jag kunde se det genom en liten springa. Han var arg och stod och skrek att jag skulle hittas. Men tillslut lyckades de andra övertala honom och han gick. Då vaknade jag.
 
 
2014-03-25
00:17:00

Jag har gästbloggat

 
 
Just nu kan ni läsa ett inlägg skrivit av moi på den trevliga bloggen spelinnea. Jag skriver om brädspel och representation av manligt och kvinnligt.Klickiliklickar ni på bilden så kan ni till och med läsa de ord jag fått ur mig. 
2014-03-17
20:24:00

Nattens dröm

Jag minns några små detaljer bara . Jag var i ett stort hus med några från teatern, ett gift par. Det var nog någon forma av fest eller liknande men plötsligt så såg jag ut genom fönstret och märkte att något såg konstigt ut. Först trodde jag det var norrsken så jag gick ut på verandan och de här två följde efter. Plötsligt började det sprida sig över hela himlen och det var vitt snarare än de färger norrsken har och rör sig runt på ett konstigt sätt. saker började falla sönder, stora delar av marken och huset. Vi fick hårt hålla oss fast i staketet runt verandan och plötsligt så började den flytta sig och jag befann mig på ett helt annat ställe.

I någon stad som såg ut att vara hämtad från något fantasyspel med lite arabiskt tema. Det var mörkt och något var väldigt konstigt med stan. Jag hittade två ballonger som var av väldigt tunn metall, en guldig formad som en stjärna och en som en vattendroppe. Jag fick klättra så högt upp jag kunde på husen och murarna för att lyckas släppa dem för de var tvungna att stiga men luften hade blivit så ådligt så det var svårt för dem. till slutt lyckades jag. Men visste att folk skulle bli arga om jag utförde det här uppdraget. Så jag fick smyga runt och det sista jag minns var att jag stod intill ett mörkt rum som hade en persiskmatta som dörr och hörde att någon som jag visste var ond var väldigt arg där inne.