prinzessin

2014-07-03
14:20:43

Ufon och David Tennant

I natt hade jag en märklig dröm. Om någon känner för att tolka den får ni gärna göra det. Själv är jag mest bara sugen på att börja titta på Arkiv X igen...
 
Jag och mamma var ute och körde bil. Vi skulle äta och av någon anledning så hade mamma fått för sig att vi inte kunde köpa mat där vi bode utan behövde köra långt bort. Det var natt och fullt med åkrar omkring oss. plötsligt så börjar antingen vi köra väldigt fort, eller himlen röra sig fort för stjärnorna liksom blev suddiga lite så som det blir i rymdfilmer när de åker snabbare än ljuset.  Samtidigt så rörde sig dock saker på himmlen, som stjärnfall. Men några av dem börjar röra sig i mönster. Jag är hänförd.
Allt saktar ner och jag ser nu en samling ufon som åker runt. Det är av flygande tefatsmodelen och jag säger till mamma att stanna, för vi måste ju ordna bevis på det här. Men vi fortsätter köra.
De såg ut ungefär så här:
 
 
 
Nu börjar vi även se fullt av märkliga upplysta byggnader intill horrisonten . Ett landskap av futuristisk aritektur och jag undrar hur det här kan finnas mitt bland skånes åkrar utan att någon märker det.
Vi kommer fram till en vägkrog och går in. Ingen vill prata om något som hänt där ute och jag sätter mig ner i en röd skinsoffa och får menyn. Nu ser jag att det är David Tennant som jobbar här. (Inte doktorn dock, skådespelaren, tråkigt nog) Jag utbrister ett.
"Men, det är ju du" och blir genast starstrucked . Jag  börjar leta efter mat att äta men inget verkar vara vegetariskt, kanske salladen. Jag ska precis till att fråga när jag märker att barnen som varit med sina föräldrar här inne börjar bli upprörda. Folk säger att de ju absolut inte får gå ut nu. Med underton att de skulle kunan bli sjuka.
Flickan sittter intill en läskkyl och plötsligt börjar hon kräkas rakt ner i sin mössa. Pojken försöker springa ut men alla vuxna  hindrar honom. Det finns en stor korg i rummet och folk tycker att det nog är kllokast att låsa in homom där. 
Jag såg aldrig ansikten på barnen, de var dolda av någon anledning. Och sen vaknade jag just som jag skulle besätlla min mat. 
 
 
Det var en sliten, skäggig David Tennant som  jobbade med att göra hambutgare,
ungefär så här men med ruffsigare längre hår. 
 
Kommentar:
2014-07-03 @ 14:36:53
#1: Min sida

Vilken konstig dröm ;)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: