prinzessin

2014-07-31
14:13:00

Ett nytt försök med kort

 
 
I går satt jag och hittade den mest underbara tarotkortleken på internet. Jag kommer önska mig den i julklapp, men det är långt till jul och till dess får jag nöja mig med mina Zombies.
Den fina har tema med fays och några kort är även utbytta för att inteb li så tugnt kristna, så ingen djävul eller judgment day. Här finns leken och under lägger jag en bild med några av korten. För de är vackra. 
 
 
 
Så vidare till mina egna kort, med zombies. 
Det här är vad jag drog i dag. först drog jag seven of hazards, vilket tyder på att jjag har ett val i något. Och det är svårt att veta vad jag ska välja. Dock kan mitt val och det jag kommer få ut av det så småning om komma utan att jag vet det. 
Då jag inte vet vad det skulle vara för val så drog jag ett nytt kort och fick the cheriot. Vilket inte för mig klokare, för det säger åt mig att gå vidare, och att njuta av färden. Och att låta det vara mycket plats så jag har vapen nog att döda alla zombies på vägen. 
 
 
 
 
 
 
2014-07-30
21:29:33

Fjärill

Var på Emmaus i malmö och hittade den här fina fjärilen. Kostade bara tjugo kronor vilket känndes billigt för emmaus som jag annars tycker brukar vara ganska dyra. 
 
Är itne helt förtjust i ramen men tror jag vänjer mig 
 
 
2014-07-10
00:15:00

Solkattungar

Det är så varmt att en knappt orkar göra något. Tror ni detta påverkar syskonen bus? Inte alls. 
 
 
Sötaste Edgar Allan Purr, som är min katt och inte ska behöva flytta
 
Nooos.. ta inte kort
 
 
Okey då, jag går väll med på att vara på kort
 
 
Tove Jamson ligger och ålar runt i solen 
 
 
Kattunge i motljus