prinzessin

2014-02-20
01:45:01

Ordets makt

Återigne har jag läst lite mer som platsar i Kaosutmaningen
 
15.Läs en bok vars omslag är mestadels gul.
 
 
 
 
Den är väll gul? Gulish åtminstone. ja den är gul. 
 
Jag är i vanligafall inte ås förtjust i andra världskriget, eller krig överlag. Men den här boken gillade jag. Även om den var hemsk och sorglig. Det är sällan som vi faktist får se hur tyskarna hade det, vanliga tyskar. Och det behövs nog för att vi ska förstå och se hur historien är. 
Jag älskar dessutom hur döden är berättare. Det är bra karaktärer,spännande och sorgligt. Det ger en ett stort obehag i magen. 
Jag såg att boken blivit film, men känner att Lissel är för söt. vilket kanske är lite konstigt att säga. Men det är är flickan som vid tilfällen vägrade tvätta sig, flickan som inte får nog med mat, som har stor sorg. Det är inte en flicka som ska vara allt för söt och rosig om kinderna. Jag tänkte mig henne mycket hårdare, magrare och mer bestämd. Men, ja så är väll världen. Flickor i filmer måste vara söta. (så kalrt inget ont mot skådisen, hon kan itne hjälpa hur hon ser ut.) 
 
 
2014-02-20
01:14:00

När det tar slut

Tv-serier alltså. Det är förbannat jobbigt när riktigt bra serier Och i kväll har jag sett slutet på två. 
 
Den första är äkta människor. Som kommer med en ny säsong i ockförsig, men det är ju nästan ett år kvar tills det. Det är hemskt. Med tanke på de klipphändare det slutade med. 
Det här är en srie som verkligen lyckas väcka många tankar. Dessutom har den välskrivna karaktärer. Det är vad jag vill ge mina licenspengar till. 
 
 
 
Den andra serien som jag även den såg slutet på var american Horror Story - the coven. Det är tredje säsongen och vad som gör serien lite unik är att varje säsong har sin egen historia och egna karaktärer även om de är samam skådespelare. Det här är enligt mig den bästa säsongen. Det är mer fokus på drama och kanske inte så mycket skräck även om det finns mycket läskigt. serien handlar om häxor, så alla huvudpersoner är kvinnor, olika kvinnor som alla har magiska krafter. Dessutom är det både äldre och yngre, svarta och vita och några som inte är idialsnygga. Så helt klart värt att titta på. Dessutom Voodoo.. voodoo är coolt.