prinzessin

2014-12-08
14:58:00

Lucka 8

Det här är min skrivjulkalender. Varje dag så skriver jag en liten kort (eller kanske lång) text. Den kommer läggas upp här när den är klar. 
Om du vill vara med så blir jag jätteglad. Skriv i kommentarerna. 
 
8. Ta den bok som är närmst dig, Bläddra fram till sida 42 och ta tredje meningen. Det ska vara din öppningmening på texten. (den får modifieras om det behövs, men andemeningen ska vara där.) 
 
Att anfalla ett flygande djur. Det var en ny utmaning. Hon låg tryckt mot gräset, blicken fäst rakt på den lilla fågeln. Koncentrerad. Den hade inte sett henne, den dumma fågeln. Hennes rumpa vaggade medan hon försökte att mäta avståndet och tog sedan ett skutt. 
Fågelns vingar suddade vid henne och vinddraget fick det att kittlas i pälsen. Hon försötke hoppa efter, men förgäves. 
Rumpan placerades mot marken i stället, de gulbruna ögonen sökte över gräsmattan. Ingen hade sett. Gott så. Tassen höjdes och hon började att putsa den. 
Den där fågeln hade haft tur, men nån gång skulle hon lyckas. Fast det förståss, det var med största sannolikhet inte lika gott som maten hennes människor gav henne. 
Kommentarer:
2014-12-08 @ 22:11:10
#1: Tuss

Om man hade velat få ett slut på alltsamman och utrota hela bandet av skurkar, hade man måst sända ut ett alltför stort antal smärre avdelningar och sprida ut soldaterna.. Eller så kanske borde man ta och attackera rakt på. Vad svårt det kan vara ibland. Fast kan jag inte bara ta och använda skurkarna för mig själv? Det borde gå att muta dem på ett eller annat sätt. Fast utrotning kanske är det säkraste sättet. Vad ska jag ta mig till?
"Ehm. Är du redo för din tur, snart?"
Jag insåg att jag suttit här och tänkt alldeles för länge, alla andra hade väntat. Jag får bara ta ett steg och se vart det leder..

2014-12-08 @ 23:14:17

I sista minuten får hans bror förhinder, men då anses det tydligen för sent att hindra oss.

Svar: Jag gillar den här meningen
Prinzessin

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: