prinzessin

2014-12-19
00:18:00

Lucka 19

Det här är min skrivjulkalender. Varje dag så skriver jag en liten kort (eller kanske lång) text. Den kommer läggas upp här när den är klar. 
Om du vill vara med så blir jag jätteglad. Skriv i kommentarerna. 
 
19.Skriv en text med titeln : Den melankoliska krukväxten
 
"har ni tänkt på en sak" Krukväxten i plast sattes upp på ett av de små rummen.
"Nej vad." 
"Enda gången vi använder den här hiskeliga krukväxten är när vi sätter upp en tragedi en tragedi." Den andra senografen satte sina armar i sidan och såg på växten.
"Nähä"
"Joho"
"Men.. tror du det är ett sammanträffande?"
"Jag vet inte." De stog båda och såg på den. Det var imponerande att en  växt av plats kunde se så törstig och halvvissen ut. 
"Undrar vem som gjort den. Vem som fick idén att deisgna en sån ledssen växt."
"Jag skulle nästan kalal en melankolisk. Men det är väll därför den används vid trangedier" 
Kommentar:
2014-12-19 @ 21:37:21
#1: Tuss

Krukväxten var hängig men fortfarande vid liv. Inget vatten verkade hjälpa, ingen sol. Vi förstod inte vad det var som var fel. Krukväxten bara hängde. Vi försökte ge den allt vi kunde, men den ville fortfarande inte blomstra. På nätterna hörde vi hur den klagade: Miser,miser. Det hördes om och om igen om nätterna. Miser, miser. Ingen av oss förstod vad vi skulle göra. Varje dag såg krukväxten ut att vara mer och mer hängig. Till slut bestämde vi oss för att göra oss av med den. Vem ville ha en melankolisk krukväxt? Det var i alla fall inget för oss. Vi lämnade av den på en soptipp högst upp i ett berg av sopor. Där fick den stå och klaga med råttorna som höll med.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: