prinzessin

2014-12-10
00:18:00

Lucka 10

Det här är min skrivjulkalender. Varje dag så skriver jag en liten kort (eller kanske lång) text. Den kommer läggas upp här när den är klar.
Om du vill vara med så blir jag jätteglad. Skriv i kommentarerna.

10. Skriv om en situation där det är nödvändigt med en mobil, men batteriet precis tog slut
 
"Lotta.. jag lovar det är något skumt här. Jag hörde hur det var någon utanför dörren." 
"Jaja.. Lugna dig Lucas.. jag ska kolla det." Hon gick upp. Stugan de sov i var ute i skogen. En bra bit från civilisationen. Lotta gick närmre till fönstret och tittade ut genom fönstret. Hon var klädd i trosor och ett linne. Det var mörkt där ute. Men snart såg hon det. Någon rörde sig. Hon kisade för att förösk vänja blicken. 
"Vad är det?" Undradeh an igen. 
"Hyssh.." Sa hon och han tystnade. Drog täcket om sig. 
Lotta fudnerade på att gå ner och säga till Nilla och Marko som hamnat där nere. Varna dem. De hade ju blivit ganska ordentlig fest under kvällen. 
Personen där ute fortsatte att röra sig runt hon lutade sig närmre. Den hade mask och något i handen. Hon tyckte till när yxan för första gången slog i dörrenn. 
"Fuck.. ring polisen" Sa hon och tog sig snabbt till sängen och Lucas. Ett nytt slag. Han fummlade, svor för sig själv och skakade. Men tillslut fick han upp mobilen. 
"Den.. har bara en procent kvar..." 
Kommentar:
2014-12-10 @ 22:49:28
#1: Tuss

Det känns som att någon följer efter mig. Men har jag fel känns det pinsamt att springa. Om jag kanske går lite snabbare bara? Fanns. Det låter som att stegen kommer närmare och blir snabbare. Jag tar fram mobilen och pratar med någon, då kan inget hända. Då är jag trygg. Inte skulle någon skada mig då.
Jag tar fram mobilen, men inser till min förskräckelse att batteriet är slut. Samtidigt hör jag hur stegen närmar sig och jag hör någon annans andning.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: