prinzessin

2014-08-07
16:34:45

Dagens kort

Försökte ställa en specifik fråga, om hur jag ska bli mer fokucerad idag. Jag blev inte mycket merklokare över att dra just det här kortet. 
The Empress är ett vårdande kort, och efter att ha kollat både i boken för mina zombiekort och i en ap i men telefon så kom jag fram till att det nog inte säger så mycket mer än att jag ska lägga tid och kärlek på det som är viktigt just nu. Att hitta fokus genom det helt enkelt. 
Får se hur det går. 
 
 
Kommentar:
2014-08-26 @ 04:13:27
#1: zelda

Herrefuckin´jesuz vilken fantastisk tarotkortlek! Höll på ett tag med tarot under en rätt kortlivad andlig period i livet och ser väll lite grann på det hela som att det "helt enkelt funkar bara man tror" och när jag ser det här så får jag en enorm lust att börja igen. Vart har du lyckats gräva fram detta guld?

Fred/Z

Svar: Fick den av min sambo i present tror dock den kom från sfbokhandeln men är inte säker Googla zombie tarot så hittar du säkert. Själv tror jag att tarot funkar lite som rochaktest och liknande en kan se mönstret utifrån ditt eget liv i korten. Tror inte att de är typ magiska men för att rannsaka sig själv kan de ge stor nytta. Och så är de roligt.
Prinzessin

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: