prinzessin

2013-05-18
14:57:10

Kattfödelsedag!!

I går fyllde Tosk, även känd som den dumma katten, tre år. Och i dag fyller Drizzt, även känd som den jobbiga katten fem år. Därför så kommer det nu, massor med kattbilder!!! Mina katter då vill säga.
 
Drizzt tycker om ylle
 
 
 
 
 
 
När Tosk var en liten fjant
 
 
 
 
 
 
2013-05-09
23:15:10

När valde du din läggning?

Jag snubblade över den här och det är något jag funderar en hel del på. det är kanske inte så vanligt att folk får just den frågan här i sverige, om de valt. Men däremot får de frågan när de insåg sin läggning.
 
 
 
Själv så har jag aldrig varken riktigt kommit ut eller känt någon gång att jag helt plötsligt blivit min läggning. Jag har alltid varit det, även om jag nog inte riktigt förstod det i väldigt unga år.
Jag var intresserad av pojkar när jag var i låg och mellanstadie åldern, men jag tror ändå min dragning till flickor fanns där även då.  som tolvåring var jag lite kär både i Scully och Mulder.
 
I min umgängeskrets så är de flesta ganska överrens om att isn läggning föds en med. Det är inget val. Själv har jag sedan jag insåg vad bisexualitet är varit det. Det var aldrig en uppenbarelse, det bara var. 
 
Jag har aldrig kommit ut, jag har alltid varit ute. 
 
 
Dock så är det kanske itne helt uppenbart, jag lever med en kille och har gjort det i många år. Dock har jag bara haft ett förhållande. Det hindrar inte mig från att ha varit kär och tänd på andra människor. Av båda kön. 
 
Så har jag valt något. såkalrt inte, jag är född så här. Vad jag har valt är min öppenhet. Att varken trycka upp det i ansiktet på folk eller på något sätt dölja mina känslor. Där finns valet, och en människa som inte är hetro kan välja att trycka undan sina känslor och leva som hetro. Det ändrar dock inte deras hjärtan. En öppen homo/bisexuell har inte gjort ett val att bli det den är. Hen har gjort valet att vara sig själv.