prinzessin

2013-03-27
01:20:00

Tills staten skiljer er åt

Så i fredags så gick jag på ett lajv. Det fick namnet tills staten skiljer er åt. Det var något så intressant som ett speed dejtinglajv. 
 
Världen var i en parodivartiant av oss. Där allt ska vara milimeterrättvist och ingen ska kosta samhället mer än någon annan. Allt var privatiserat, Alltså hade man börjat införa en sorts konton som man hade hela istt liv. Det började på noll, men att vara barn kostar, sjukhus och skolor och liknande, så då blev kontot minus, något som man sen fick arbeta upp. Utifrån det här och andra faktorer så blev man även placerad i en samhällsklass, från A som var eliten till D som var bottenskrapet. För att hamna bättre gälde det att gifta sig och skaffa barn, äktenskapet hade inget med kärlek att göra, utan abra att staten godkände att man skaffade två barn i hop inom loppet av fem år. 
Detta helst innan man fyllde trettio.
 
Så vi spelade alltså personer som började närma sig trettio och inte hade fått sina två barn och nu fick en annan chans. Så snälla var Svenska Staten AB. Situationen var såklart väldigt märklig. 
 
Jag spelade Siv Ekroth (Jag hade off ingen aning att det faktist var en kombination av riktiga SDare), sverigedemokrat och konstvetare speciallicerad på konst och speciellt den sagoinriktade. Jobbade på att stärka den svenska bilden för utlandet. Såklart var jag även genomrasist och homofob och hatade mig själv så som jag gick på. Men Sivs världsbild var inte helt som min. 
 
Det gick bra för Siv, kanske för bra, hon hade tre män att välja mellan. En av dem hade hon kanske blivit lycklig med, men det hon framförallt ville ha var blonda barn, eftersom hon hatade sitt eget svarta. Så hon valde den blondaste av alla, som dessutom var rik och framgångsrik. Problemet var bara att han var paniskt rädd för att binda sig, vilket resulterade i att han till och med svimmade när han såg min ring. Men det spelade ingen roll, de skulle ju itne vara gifta för kärlek, utan för barnen och att det såg bra ut. 
 
Evig kärlek, eller åtminstone tills de två barnen är födda. förövrigt var det två
personer som inte kännde igen mig i de där kläderna.
 
Det fanns en person som till och med blev lite förälskad i Siv, som tyckte hon var den perfekta kvinnan. De pratade om att bo på landet, öppna någon liten butik. Jimmy som han hette hade nämligen haft en, men gått i konkurs på grund av herr blond här uppe. Så självklart förlorade han inte bara sin affär utan även tjejen han kunde ha blivit lycklig med, och det till samme man, en man som fick fröken SD bara för att han var blond nog, och rik. 
 
Det mest akward under hela lajvet var när jag och Jimmy stod och pratade, han hade i princip friat och när jag sagt kanske så fummlade han i sin innerficka och fick fram ett graviditetstest. det var såklart lite konstigt, men ja, jag visste ju att jag inte var gravid. (siv var nog till och med oskuld) så hon gick med på det. Men vi fick inte upp locket, det var helt omöjligt och när vi stod där och fumlade så gick ingen mindre än kille najg sedan gifte mig med förbi. 
 
Nå det var ett underbart lajv, så mycket knäppa och hemska karaktärer. Så mycket absurda scener. Och vi ska vara glada att vår värld är som den är, även om den inte alltid är så trevlig. 
 
 
 
2013-03-26
01:05:00

Uppdatering.

Så uppenabrligen var det här kanske itne ritkigt så som Overkill och Starbreez hade tänkt när det kom till den där rekalmkampanjen, det blev ju ltie dålig stämning. 
Märkligt nog så påstår bolagen att det itne var de. Som ett litet barn som precis slagit sin kompis står de där med vapnet i hand fortfarande och säger. Det var itne jag! 
 
För ja, de har genomfört att filma, de har hyrt in modeller att komma dit. De är inte utsatta för någon märklig kupp där fotomodeller tvingat sig in med ett filmteam och tvågsfilmat något i deras lokaler.

Kanske skulle det itne komma ut, kanske. Men det har hänt, och internet glömmer aldrig. 

Här är en länk till deras förklaring, som åtminstone inte jag köper. 
 
 
2013-03-25
15:35:53

Så jävla arg

Jag är så jävla arg att jag inte kan skriva ordentligt och inte komma på vettiga argument. Jag vill mest stå någonstans och skrika så alla hör. "SEXISM!!!" sen vill jag gå och hitta den ansvarige och slå honom (fördommar ja, men det är nog en man, annars är det en kvinna osm helt saknar repsekt för sitt kön) så hårt mellan benen att han inte kan pissa på en månad. 
 
Nu är detta icke konstruktivt. Jag vet, men hur ska jag annars reagera på något som så uppenbart är tänk att vända sig till primathjärnan. Problemet är att det inte är min sexlust som väx utan mina aggretioner.

Jag talar om en reklamsatsnign till spelet Payday som är så fruktansvärt sorgligt sexistisk att jag mest vill hoppa framför ett tåg.
Den handlar om att visa upp tjejer som bara är snygga och sen så ska de vara snygga så att spelare (bara hetrokillar, uppenbarligen) ska kunna rösta om vem som är snyggast och mest värdig att runka till.
 
Nej det blir inget smart sagt. Jag kan inte få ur mig något. Reptilhjärnan är bara arg inte smart.
Jag länkar dock till lite mer info, och säger dock som Åsa Roos att jag inte vill lägga ut den på bloggen, jag har lite värgdhet kvar. Vill ni se eländet så finns det här