prinzessin

2013-07-12
19:32:47

Twitter

Så nu har jag börjat twittra, eller ja ska försöka, vi får se hur det blir med det hela. 
 
Om ni är itnreserade så antar jag att det bara är att söka på mitt namn, finns bara en Johanna Taller. 
2013-07-01
11:15:00

Något så dumt...

..att det inte ens går att bli arg. En artikell så otroligt korkad att du undrar om det verkligen är på riktigt. kanske är det ett troll? Kanske är det skrivet av en apa vid ett tangentbort som lyckats att tycka på random tangenter och få i hop en artikel. Sanolikheten finns även om den är liten, men frågan är om inte sanolikheten att någon är såhär inskränkt är mindre.  Den är skriven av Johan Kransvik för tidningen Moore. Vill ni läsa har ni en länk här, men annars så har jag gjort en sammanfattning. 
 
Det jag talar om är en lista skriven av en karl som aldrig lämnade mellanstadiet mentalt. Det handlar om vilka filmer som bör undvikas om en vill få ligga när tjejen vill mysa. Där har vi problem ett, varför ska killen tvunget vilja ligga och tjejen mysa. Om hon inte vill så ska ingen film i världen ändra det. 
 
Sen så kommer vi till vilka filmer en ska undvika och varför. Det visar sig att all nördkultur går bort, för sånt förstår inte tjejer och de tycker inte om det. Vilket får mig att undra, är jag tjej i hans ögon? Kanske inte. Tjejer kan ju inte gilla nördar, för nördar får aldrig ligga. 
 
Johan Kransvik har lika mycket rätt som den här bilden
 
 
Actionfilmer går även de bort. För de som sitter ner och kissar förstår inte actionfilmer. Det intressanta är att då för inte min pojkvän det heller. 
 
Insception är tjejer för dumma för att förstå.Vi skulle bara fråga om vad om händer stup i kvarten.
 
Twilight ska en undvika för om en man tittar på de filmerna blir han gay. Att filmen är almänt dålig med osunda värderignar om hur ett förhållande ska vara är inte ett argument. Att du blir gay är det. 
 
Mitt råd om filmer på dejter är. Hör vad din dejt gillar, välj en film tillsammans. Och försök itne få någon i säng som bara vill ligga. Ärligt talat, män kan stå emot sina lustar lika bra som kvinnor. 
 
 Edit: Kransvik har nu svarat på sin blogg om det hela. Och han är förlåten till viss del. Han säger faktist att det var dålgt skrivit och att det skrevs för två år sedan och nu poppade upp igen. Men frågan är nu, varför valde Moore att ta upp dne här artikeln igen av alla de har. Tittade de ens igenom den?