prinzessin

2013-01-21
15:08:29

Femcon

Nu är det ett tag sedan, men första helgen på året besökte jag Umeå, det var väldigt långt bort, väldigt mycket snö, men trevligt. 
Umeå är en fantastisk stad. Anledningen var att besöka konventet Femcon, ett konvent av tjejer för alla. 
Man kan fråga sig varförman ska utesluta en grupp från skapelseprosessen i ett konvent, men det har sin förklaring.
I mångafall är tjejer i minoritet i nördsammanhang, och i bland kan det leda till att de känner sig som just tjejer. De är den kvinnliga spelledaren och inte bara en av spelledarna. Det va helt enkelt för att ge alla enchans att vara på samma nivå. 
 
Jag önskar att det inte varit så, att det inte behövts. Men det gör det. Långt i från alla killar behandlar tjejer som något främmande, jag kan itne minnas att jag varit med om det själv, men andra har. 
 
Om ni är intreserade av femcon kommer jag och några andra skriva om det på SKuDs blogg som ni hittar här. 
2013-01-11
02:10:35

Gengångare

SVT har på Play just nu en helt fantastisk serie som heter gengångare. det är en fransk serie om hur ett antal personer som varit döda i x antal år vaknar upp. De minns inget om vad som hänt och återvänder till där de slutade. Dock är det inte lika lätt för deras närstående som gått vidare. Tydligne är den webbexlusiv så om ni vill se den är det bara att kolla in det här. 
 
Léna vars tvillingsyster kommer tillbaka
 
Simon, en av gengångarna
2013-01-07
21:21:00

det här med kön

Jag har nyss kommit hem från Femcon, och har tänkt skriva om det.Det och om det fåniga begreppet fake neard girl. Men jag måste då säga att den här anonsen fick mig att tänka att jag borde skriv om den med. Det är en reklam på inloggningsidan här på blogg.se
 
 
Det är så tråkigt, varför har inte Rihana kläder på sig när Robbie har? Varför ska hon se så jävla sexig ut när inte han gör det. 
Många höjern og inte ens på ögonbrynen, för Rianha ser ju tuff ut. Men ändå, det ha med vår tråkiga syn på kön att göra. Att kvinnor ska vara något att titta på i större utsträckning än män. Det är trotts allt hon som drar blickarna till sig.