prinzessin

2013-02-18
03:12:26

Rollspelshelg

Fredag och lrödag bestod för mig i att spela rollspel. Det var rollspelshelg i lund och det var awesome. Det är ganska fachinerande hur mycket mångaolika personligheter en kan ta på sig under rollspel. Själv är jag mest för så systemlösa spel som möjligt, jag tycker inte om att rulla tärningar för allt. Kanske för vissa extrema saker, som när jag skulle skjuta någon som sprang, men annars inte. jag har varit en man med borderline som letade efter sin bror och slutade med att mörda broderns flickvän och i princip vara psykotisk, jag har spelat en rikemansdotter som i var en liten knähund (alla spelade djur) jag har varit en flicka som var fachinerad av det övernaturliga och drack alkohol för första gången, Dessutom så var jag även spelledare till ett helt fantastiskt scenario som jag spelade på femcon vid namn Vaniljdrömmar.
Det var mycket systemlösa spel, vilket jag gillar, desto mindre tärningsrullande dessto bättre.

Nu längtar jag bara efter mer.
2013-02-02
00:28:57

Tråkigt.

Så jag och Sebastian har skaffat spelet Ni No Kuni och hade sett fram emot det. Mendet har fuckats upp och spelet funkar tne när man laddar ner det, tydligen skulle det ha skett samma misstag när det släpptes i USA men de hade inte fixat inför släppet i Europa. 
 
Spelet verkar mysigt, som m FInal fantasy och Pokemon fått ett barn och låtit studio Gibli uppfostra och bestämma hur det ska klä sig.
Dessutom finns där en kille med en lykta i sin näsa för.. det blir ju mer praktiskt än att hålla den i handen. 
 
 
 
Men jag får helt enkelt spendera kvällen med att titta på Angel och Buffy, det är trevligt, men jag ville på ett magiskt äventyr.