prinzessin

2013-08-29
21:03:56

I dag hatar jag min stad

Jag bor i Landskrona, en vacker stad. En stad med mycket gott med fina människor. Staden har dåligt rykte, som en stad med kriminalitet. dock är inte de vilsna ungdommarna som begår brott stadens största problem. Nej det är politikerna. Vi har en äcklig fyrklöver i den här stan, en som borde rykas upp med rötterna. fp, m, mp och sd är bästisar och jag som egentligen gillar är i den här staden mest mög. 
 
Som om det inte var illa nog så medelar i dag aliansfritt Sverige att vår moderata topp politiker byter till SD.
 
Det tar musten ur mig. Varför ska jag ens bo kvar i en stad som om och om igen bevisar sig ha bland de största rövhattar som går att hitta i sverige, utgrävda ur någons gödselhög. Visst finns det finns måga dåliga politiker, men jag bor här så jag antar jag stör mig mer på de här 
 
I dag har jag hjälpt en kompis att flytta in och i morgon ska jag hjälpa någon att flytta ut, egnetligen käns det i dag lite surt att faktist få någon att flytta tillbaka till den här staden. 
 
Men ja här är mycket bra, så kanske kan politikerna bara dra åt helvete och lämna min stad. 
 
2013-08-09
21:25:00

Stolt

Idag är jag stolt över min kära pojkvän. Han är på festival i Gävle och såg där en konsert med Hatebreed. Men även om han gillar musiken och de spelade hans favorit låt så gick han. Anledningen var för att sångaren sa att han skulle ligga med alla tejer i publiken. Tydligen gav några tjejer honom fingret, men få gick. Önskar att fler hade gjort som han och helt enkelt lämnat publiken.