prinzessin

2012-11-28
15:31:00

De vandrade döda, spelet.

Jag har spelat klart the Walking dead, det känndes kort, men trotts det är det ändå värt pengarna, verkligne värt pengarna, om inten ågot för att det helt klart är värt att spela om, och det ändå är lika långt som många andra spel.
Vad som verkligen gör The Walking Dead var enda krona och mer än så är dock att det är ett av de bästa spel jag någonsin spelat. 
 
Tillskillnad från de flesta andra zombiespel är det här mer i peka klicka äventyrs/pussel spel än action. Nog för det är gore, det måste bli gore med Zombies, men fokus ligger på problemlösning och framför allt historien. 
 
För sällan har jag berörts så av ett spel, blivit röd, äcklad och gråtit. Jag bryr mig om historierna. Dessutom bör uppskattas att spelet det att faktist inte helt följer normerna. Ingne är allt för sterotypisk,. Kvinnor följer inte en mall, de är olika personer, de är faktist någon inte bara ett tillbehör. Barn tas på alvar och nog kan vi se både svarta, asiater, vita och lite mer arbiska till det yttre. 
 
Så spela spelet, det är en antastisk historia om vänskap och kärlek, med fruktansvärda val och moraliska problem.
 
2012-11-20
02:05:00

Berättare

Jag äslakr att berätta, jag är tydligen bra på det med. Det går att försörja sig på, jag är bara så hopplöst rädd för att försöka sälja mig själv. Nu ska jag dock starta mitt eget företag, försöka åtminstone, det borde gå på något sätt. 
 
Jag har dessutom en ny berättelse på gång, skräck, makabert så där som jag gillar. Problemet är att publiken på berättarcafét i Landskrona inte alltid är den bästa för den typen. Jag ska inte berätta för mycket om min nya historia, men den handlar om arbetslöshet, fas tre och är inspirerad av bilden från inloggen till min arbetscoach. 
 
 
Inget ont om folkuniversitetet, men den människa som tyckte det här var en bra bild vill jag ta ett litet snack med. 
Men ja, jag ska försöka i alalfall, jag vill berätta, jag tycker om det, och någonstans måste det gå att göra en berättar föreställning med ett hemskare tema.