prinzessin

2012-02-22
02:13:44

Men jo så att...

Jag vet inte, den senaste tiden har jag inte direkt haft lust till så mycket, mer än trams, filmer och sånt. Men jag har varit duktig nu, fått essäer skrivna. I morgon ska jag försöka få brev skrivna. Tur att man skickat sin brevlajvskaraktär på en resa till Kina så att hennes svar kan dröja, mindre tur att de hon ska svara till, båda två är döda, något jag bara vet off.
Livet är svårt för min stackars Morgaine.

I morgon är det bokrea, kommer få ett fint paket från adlibris och ska jsälvkalrt besöka SF-bokhandeln, och leta presenter, för min hane blir ännu äldre. Och då bör han ju få gåvor.

Det här var lite meningslöst, men något ville jag skriva. Här är en Dalek, på en skylt, var får man tag på en sån?

2012-02-12
00:02:42

Lite film

I dag blev det film. En trevlig vän var här, för vi skulle se på In the name of the king 2, inget kan ju gå fel med Uwe Boll och Dolph "Jag gör inte längre dåliga filmer" Lundgren. Jag blev inte besviken, filmen var fruktansvärt dålig. Det är nog en av de sämsta filmer jag sett i mitt liv. Efter det såg vi Rubber, en metaskräckkomedifilm om ett däck. Det är intresant att jämföra de två. Rubber regigerad av Quentin Dupieux, har ett däck i huvudrollen och det därcket är mer uttrycksfullt än Dolph Lundgren. Historien, är mer sammanhängande och logisk, och den handlar om ett däck med telepatisk förmåga. Effekterna är bättre, allt är bättre. Däcket har till och med en bättre kärlekshistoria, typ.
Dessutom har filmen en cool poster.

I filmen så nämner de även att det inte finns någon bra förklaring till många saker, som varför huvudrollen i pianisten lever undangömd när han är bra på att psela piano, eller varför ET är brun. Och det är ungefär så båda filmerna är, det finns ingen anledning till att saker händer, men de händer, och Rubber gör det åtminsotne bra.

Båda kunde man dock skratta åt, men man skrattar med Rubber och åt In the Name of the King 2.Slutligen, här är en trailer för en annan film. Ni kan redan nu förstå, det här måste bli Awesome! Jag vill se den! Nazister på månens baksida, ja jag tackar.