prinzessin

2012-08-30
02:12:13

Lite tankar om sexleksaker

Jag satt för ett tag sedan och tittade på Breaking News. De tar upp en historia om en man som snor en lösvagina i en sexleksaksaffär. De påpekar då, flera gånger att höjden av ensamhet hos en man ändå måste vara en lösvagina, och att sno den måste vara ännu mer tragiskt. Vad jag funderar på nu är att varför anses en lösvagina vara något tragiskt, medan en dildo inte är det. I dag verkar ingen skämmas för en dildo, tvärtom verkar det ytterst vanligt att ha en. Jag vet inte hur jag ska tolka det här.
Senaste tiden tänker jag bara mer och mer på olika könsfrågor men den här gör mig förvirrad. Hur kan det komma sig att en sexleksak för kvinnor är helt okey medan en liknande för män inte är det. Är det mer sorgligt att en kille inte kan hitta ett riktigt ragg än att en tjej inte kan (om nu inte dildon används tillsammans med partnern. Använder folk lösvaginor med sin partner?).
Är det så att det faktum är bra att tjejen håller sig till att använda en bit plats medan en man inte är man om han inte kan få sig ett riktigt ligg
Är kvinnor fortfarande sedda som slampor för att de gillar sex och bör hålla sig till leksaker?
Eller är det så att den kvinnliga sexualiteten plötsligt blivit något finare medan mäns är äckligare?
Eller är det så att det hela handlar om att tanken på en kvinna som tillfredsställer sig själv är sexig eftersom det visas i porr medan en mans som gör det inte är det, eftersom män inte tittar på män?