prinzessin

2012-04-26
00:36:28

Peter Pan

Den senaste tiden har jag haft helt fullt upp med att spela i Peter Pan. Jag har rollen som Smee, en kvinnlig sådan. Min åsikt är lite att man inte måste stirra sig helt blind på könsroller i pjäser. Varför måste tex alla pirater vara män, vi har många kvinnor på vår Jolly roger.
Det har dock tärt på mina krafter något enormt eftersom jag samtidigt har haft praktik på Kulturskolan där jag sytt och ordnat med det mesta inför föreställningen, det har helt enkelt varit mitt liv mer eller mindre.
Nåja, nu är det två föreställningar över, och folk gillar vad vi ger dem, de allra flesta säger att det är bättre än de trodde. Här komer då slutligen en bild på mig, känner mig så jävla snygg med glugg mellan tänderna och sminkade rynkor.
2012-04-04
01:40:08

Människans Könslif

Jag var för någon dag sedan på en secondhand runda och hittade en hel del som kommer komma upp, men enavde roligaste sakera var den här Människans könslif af Med.Dr. Georg Kress.
Här i kan man få lära sig intresanta saker som hur skadligt onani är, visste ni att en ung kvinna instenktivt känner av en onanist och inte vill vara i hans närhet. Samt om en kvinna får för mycket sexuellnjutning under sin graviditet så kan barnet bli allt för lustfyllt när det blir större.
Fantastisk kunskap.
Fin bokrygg med rosor.