prinzessin

2011-10-14
21:15:26

Being Human

Jag har börjat att se om Being Human, en serie jag gillar mycket, åtminstone första säsongen såg aldrig så mycket längre på tvåan innan jag kom av mig sist.
Nu, när jag ska ladda ner resterande avsnit så slår det mig att det tydligen finns en amerikaniserad Being Human med.
Jag måste undra: varför? Kan inte amerikaner nöja sig med att se en brittisk serie? Det går ju bra med Doctor Who så varför inte det här. De pratar ju till och med samma språk.
Nu har jag ju inte sett den amerikanska versionen, men kan tänka mig att den inte är bättre. Jag kanske bara är fördomsfull.
Men för att göra en päng ska jag nu vsa, hur åtminstone skådisarna ser bättre ut i den brittiska.
Vampyren
Den amerikanska utgåvan Aidan, ser ut som många andra amerikanska vampyrer i dag. Manligt sexig, en rejäl haka, sådär lite hård. Set enligt mig inte särskilt bra ut, för manlig.
Den brittiska Mitchell. Lite farlig, men mer mörk, halvlångt lite vilt hår, ingen hjältehaka, skäggstubb för att se ännu lite mer otämjd ut. Enligt mig, skittsnygg.
Varulven


Josh, som han heter i staterna är en liten snäll pojke, det ser vi, stora ögon, en liten skäggstubb som väll ökar lite av det vilda, men dne är ju knappt märkbar. Men det är något gulligt över honom, inte sant.
Geroge är snäll han med, lite töntig till och med, han har glasögon, då måste han vara snäll. Den största skillnaden mellan de två varulvarna är att george är just mer töntig, titta bara på hans ytterst brittiska utstående öron. Det är just det fina med Gorege, han är en tönt som människa  och ett blodtörstigt monster i sin andra hamn.
Spöket


Sally framstår som ganska sexig fär hon sitter, vilket hon även gör på de andra promobilderna.  Men ja, en kvinna ska ju vara sexig. Kanske finns det en liten sorg i hennes ögon, men dne är inte så tydlig.
Annie har betydligt mer sotg i ögonen, hon framstår mer osäker, vilket även passar henne bättre. Jag tycker även att Annie är sötare.
Kanske borde man se något avsnitt av den amerikanska serien. Men det tar tid.
2011-10-13
03:43:01

Dröm

Så. En ny dröm.
Jag befann mig i en hiss, som rörde sig. Väggar av stål. Med i hissen var en svart kvinna, en till person som inte gav något intryck och en sjuklig man, alla var helt övertygade om att det var Steve Jobs, men ingen vågade fråga.
Helt plötsligt så märker vi att att något är fel, och då märker jag, hissen rör sig inte lodrätt utan sidledes. Vi lyckas bända upp dörren och märker att vi är på ett tåg, där de helt enkelt har byggt en fejk hiss innuti.
Vi tog oss ur, utan att skada oss för tåget saktade ner lite.
Vi gick längst spåret och kom till en liten stad med klassiska sekelskiffts villor i ljusa färger.
I den här staden, fick vi någon insikt. Vad den var minns jag inte.
Vi skulle tillbaka nu, åka igen med tåget men åt andra hållet. Så tillbaka till spåret och så kom tåget, men det var inte ett vanligt tåg. Det var en samling män i kalsonger, stora, muskulösa, som höll varandra på armarna och gick jättesnabbt med sånadär tågrörelser med armarna. Så man var tvungen att kasta sig upp, och hålla sig fast på en av mänen. Så jag ser helt enkelt Steve Jobs ta sig fast på en halvnaken man och försvinna i väg, innan jag vaknar med en enda tanke i huvudet:
"Va!?"