prinzessin

2011-05-29
13:09:17

Bästa ungarna

ever. Åtminstone franska ungarna. Skrev ju innan om hur barn inte påverkas så mycket av en lagom dos våld som många verkar tro. Det här.. nja.. ähh.. skit samma. Det är jävligt häftigt.

2011-05-28
18:29:52

Märkligt uppvakanande

I natt vaknade jag och Sebastian av ett märkligt ljud. Vi tänkte: "Vad i helvete..." Det var mekaniskt, gnisslande. vi undrade om det var grannarna som var i farten igen. Men nej, det verkade komma från rummet, det kom från  garderoben, uppe på den. Uppe på vår garderob har vi en companion cube sebastian byggt i nått mjukt material, nån madrass eller nåt. Tosk bruskar sova på den.


companion cube

Så där sitter Tosk och stirrar på något, den där blicken och hålningen katter kan få när de tänker. "Vad i helvete är det där för något? Ska jag bli rädd, eller ska jag kanske döda den? " Katten hade lyckats trampa på bandaren som även står uppe på garderoben och nu så höll den på att spola tillbaka ett  band som inte satt i. Det är inget man förväntar sig vakna av mitt i natten.

Tosk den Dumma

Lite senare vaknar jag av ett liknande ljud, som dock går över ganska snabbt. Den här gången är det inte Tosk, den här gången är det Drizzt som står med ena tassen på bandaren och tittar intensivt på mig.

 

Drizzt den Lömske

 

 

 

2011-05-28
17:11:47

Dag tjugonio, ambitioner.

Jag är en sådna människa som egentligen har svårt att faktist sattsa på något. Dessutom så faller mina ambitioner lite in under mina drömmar.

Men förutom det så är väll en ambition att försöka få rollspel att överleva, ooch därför skriver jag även mycket om det, gör en c-uppsats om det och spelar samt är med i föreningar och rollspelsfrämjandet.