prinzessin

2011-06-27
00:28:23

Thingamajig

Var på Luisiana i dag, och då fick jag den här lilla saken. En liten mekanisk leksak helt enkel. Känns så där lagom steampunk. Kunde varit mer steampunk, men man kan inte få allt.

2011-06-25
23:39:39

Något om berättande

Det känns som om jag borde skriva något efter all pepp och inspiration jag fick i Ljungby. Jag är berättar som sagt, amatör skulle jag gissa på, även om jag faktiskt har ett diplom. Men jag vet inte riktigt hur man går från amatör till proffs. När man får betalt? Det fick jag, för en av sakerna jag gjorde.

Berättande är något väldigt speciellt, som tyvärr inte är så populärt. För det krävs ändå att man är på plats, att man har personen där, så den kan känna av publiken. Man kan inte berätta inför ingen. 

Men det är tydligen ändå relativt populärt, vi är ändå ganska många berättare, både de som är till åren, och vi yngre. Även om jag nog är precis på gräsen att kallas ung och har berättat i ganska många år nu.
Berättande är inte heller bara något för barn, även vuxna kan roas. Speciellt då jag hört en del historier av de lite mer, morbida, grova och hemska slagen. Som den om den äldre damen som hittade svamp som växte i döda djur. Ja ni kan ju gissa vart det bär. Själv så berättade jag i Lovecraft mytos, men min egen historia, med Tindalos hundar inblandade.
Fler personer borde lyssna till berättare, gå på caféer, eller föreställningar. Caféer är så gott som alltid gratis, åtminstone här i Landskrona.

Och ni som känner mig, vill ni bli roade av en historia när vi umgås och det blir lite tråkigt. Säg bara till, jag har många på lager.
2011-06-25
19:04:22

Att ta sig i kragen

Jag vet hur lätt det är att gräva ner sig när man mår dåligt. Själv har jag ju aldrig blivit dumpad, men jag har ändå haft liknande problem, vänner som försvinner och sårar en krossar ens hjärta de med. Men, när man mår dåligt så gäller det att försöka att hålla huvudet högt. Att ta sig förbi skiten och veta att man egentligen är jävligt bra. Men ändå, självklart, gråta när det behövs och bli av med sorgen.
Den här videon tycker jag faktiskt pekar på en hel del saker som är väldigt sanna. Så till alla er där ute som mår dåligt på ett eller annat sätt, inte bara för att det tagit slut med någon, tänk er situationen, som en zombieapocalyps.