prinzessin

2011-07-29
02:47:30

Ducky!!!

Så det blev ju inget krigshjärta för mig, det var helt enkelt så att jag inte hade ork. Det var många små moment inblandade, och alla tillsammans gjorde att jag bara ville vara hemma med min pojkvän och ha det lugnt och göra annat. I bland blir det så och hitills ångrar jag mig inte även om det var pengar i sjön så att säga.
Men jag har hittat ett anant lajv, som jag blev inbjuden till och det verkar väldigt intresant och är i skåne så det är ett stort Win!. Det finns att läsa om här. Det är alternativ nutid med koruption, en hemsk drog, ångest och lite övernaturliga inslag.

Men för att säga ågot annat. Den här ankan, den är ond, den kommer närsomhelst att hoppa på fotografen och köra in sin näbb i ögonen. Men den är söt ändå.

cute baby animals - Squee Spree: OH MY SQUEE DUCKLING HOW ARE YOU SO CUTE???
see more Daily Squee
2011-07-27
23:24:14

Husmodern

Så i dag har jag varit duktig kvinna och använt upp en hel del av alla de bär vi plockade. Långt i från alla är dock slut. Jag brukar sällan syssla med sånt här, även om det är skoj, men har man en massa bär, vad ska man göra? Man får helt enkelt ta tag i sig själv och börja bli husmoderlig. Förutom de här två resultaten nedan, så blev det även vinbärs och äppelkräm.

Rödavinbärsmarmelad med äkta vanilj och rom

Veganska Vinbärsmuffins med vinbärsglasyr

 

Men nu är det dags att börja ta tag i det andra som ska göras i dag. Nämligen få i hop ett äventyr till rollspelspicnicen i morgon.

2011-07-27
21:20:01

The cake is not a lie

Det är personality-construct. Den här helt fantastiska tårtan gjordes till ett pars treårsdag. Jag vill med ha en.
Helt fantastiskt. Och jag som tyckte att jag var duktig i köket i dag.

 

Den är gjord av Mike´s amazing cakes och även om det kan vara svårt för oss i sverige att få tag på, så är det ände en fachinerande sida att titta på och förundras.