prinzessin

2011-01-30
05:39:32

Dag nio, låtar.

Här, låtar som inte bara är bra, men som dessutom har videos jag gillar och som går i lite samma tema Lägg även märke till hur absinthen dricks på rätt sätt, utan någon eld.

 

 

 

 

2011-01-28
13:04:23

Varulvar

I natt drömmde jag om en Varulv, jag såg den aldrig, men den var där. Den jagade mig. Jag var på nån skola, lite så där amerikansk, med studenthem och liknande. Jag flydde med några andra och hoppade ner för en liten mur och hittade ett antal penor på den frusna marken. Dessa plockade jag upp, för även om jag inte skulle kunna döda ulven med dem, så skulle jag kunna köra in dem i halsen på besten och på så sätt, hindra den ett tag.

Som tur var slapp jag det här, för vi kom in på mitt rum. Där jag låste dörren och drog för   saker framför den. Fönstret drog jag för gardine på. För det känndes som om det skulle hjälpa att den inte kunde se in.

Sen så hade jag en syster helt plötsligt, och det slutade med att jag och hon låg och kramades. Så vaknade jag av vad jag trodde var flåsande från varulven, men de var katten som höll på att krafsa i lådan.