prinzessin

2011-02-27
15:16:18

Dag tretton, ögonblick

Jag minns en gång, när jag satt på tåget, jag hade lila synthdreads i mitt hår och en liten flicka kommer på med sin mamma. När hon får syn på mig så sträcker hon ut en knubbig liten hand och säger:

"Däääh" Det visar sig att flickan sa så om allt hon tyckte var fint eller fachinerande. Det gjorde mig glad, sådant gör mig glad.

En annan gång så var det ett barn som tyckte att jag var fin, men detta barnets mamma hychade. Varför hycha ett barn som ger en främmande människa komplimanger?
2011-02-26
12:30:57

Två drömmar

I natt hade jag två skumma drömmar. Den senare var inte så kort, men inkluderad e inte mig utan var i stället med en av mina karaktärer som jag spelar på syskonskapet och en av min väns. Lo och Garon. Han hade gjort något som han bad om ursäkt för, men hon hade inte haft något emot det.


Den andra var konstigare, jag hade lyckats får nån gigantisk lägenhet med flera våningar som låg inne i en stad. Den var märkligt inredd och jag sprang runt där bland alla grejer och rum tills jag kom längst ner, där gick en rulltrappa som var avstängd men ganska lätt att ta sig ner förändå, då en avstängd rulltrappa ju bara blir en trappa.

Så jag tog mig ned för rulltrappan och kom ut i en galleria där jag träffade Miria och Emma. De tyckte att det var lite konstigt att jag hade pjamas och var lite sådär morgon äcklig. Mirre påpekade att jag inte borstat tänderna.

Efter det så åkte jag från mitt hem och tillslut hamnade jag ute vid någon form av kaj ute vid havet. Där fick jag cykla runt av någon anledning och jag åkte förbi en massa folk jag kännde som hade någon form av demonstration. Sen så kom jag längre ner, och där var fullt med folk och nytt gräs som växte upp och hölls fast med små gummiband.

Jag drömmde även om Gabby från desperate housewifes i natt.