prinzessin

2011-08-30
23:47:24

TTP

Då har skolan och vardagen börjat igen, eller vardag och vardag, ja går en utbildning som verkar awesome, som vill att vi ska bryta oss in i en etablerad teatervärld för att bryta barriären mellan de som praktiskt utför teater och teatervetarna. Det är vad lärarna säger, typ, och det låter fint.
Själv så vill jag gärna kunna få in lajv och rollspel i finkulturen. På något sätt. Tror speciellt lajv och teater lätt kan gå hand i hand och bli kompisar.

Kursen heter Teater i teori och praktik och går upp till C nivå.
Tror det kan bli skoj, vi är en liten klass på elva pers och kommer att se en massa teater (frikort på malmö stadsteater FTW).
Dessutom är det ju alltid lite extra speciellt att kunna säga att man går på Teaterhögskolan i Malmö (I samarbete med Lunds Universitet)  man känner sig ju sådär lite speciell då.
2011-08-28
01:00:04

Lycka!

I dag så har jag fått ner inte bara ett nytt avsnitt av Torchwood (gissar på sista i säsongen, spänningne är olidlig) utan även säsongspremiären av Doctor Who. Det gör mig till en mycket, mycket glad liten nörd.

Inne i the Tardis

Ojojoj vad doktorn är finklädd. Jaja.. jag säger då det.

De enda två som är kvar av orginalkaraktärerna, gud vad jag saknar Ianto.

 

Det här är två av mina absoluta favorit serier, i bland är det lite B, men det får man stå ut med. Det ska trotts allt vara lite B i sci-fi. Men det är spännande, det är utomjordingar och konstiga tidsresor. Nåja, nu ska jag inte gå på om hur fantastiskt det är, för jag kan inte riktigt förkalra exakt vad det är som får det att tända till inne i det lilla nördcentrat av hjärnan, men något är det.

 


2011-08-26
22:49:04

Skadad

Det är ganska lätt att bli lite skadad av tv spel, om än på ett ganska ofarligt sätt. Som ni kanske vet så har city gross nån kampanjgrej för bra kött. Jag bryr mig inte eftersom jag ändå inte äter det, men symbolen är ett tryne. I dag var jag på just Citygross i Staffanstorp (om ni undrar vad jag gjorde i den hålan så handlade jag tyg) och såg just ett av de här rosa trynena på väggen.
Min första tanke var: "Vänta, jag ska göra något med den." sen kom jag på att det var verklighten och inte Alice: Madness returns. Tänk så skoj det hade varit om jag sprungit och hittat en pepparkvarn och försökt peppra trynet så det nös och gav mig en hemlig skatt bestående av tänder.