prinzessin

2011-04-29
01:19:19

Tamara

Min vän Elly vars blogg ni kan hitta här och vars Deviant art återfinns här har varit så god och gett mig en försenad födelsedagspresent. Fröken Tamara, dom funderar på att ta sig efternamnet Nochʹboginya, ryska för nattens gudinna.

Hon är även klädd för att förstärka den bilden av sig själv som just något som tillhör natten.


2011-04-27
18:52:56

Nagellack

Det här är två otroligt roliga klipp. Samtidigt så är de ganska sorgliga. Har försökt bädda in, men gick inte, så klicka på länkarna nedan i stället.

Den första länken

Den andra länken

För er som ite orkar se så handlar det om att media i USA (famförallt fox news, surprise, surprise) fått moralpanik på grund av den här anonsen.

 

En liten pojke som får måla sina tånaglar rosa.. herregud alal vet ju att om en pojke har rosa så kommer han bli fjollbög, sociualist och sen kommer världen gå under då gud kastar sin vrede över oss!!!

 

Eller vänta nu...

 

Det påminner lite om pojken som blev mobbad i skolan, riktigt rejält, för han hade rosa och enlig media så hade de anstälda på förskolan i princip tyckt att det var föräldrarnas fel.

Jag minns att ganska många pojkar i förskolan där jag gick brukade klä ut sig i klänning och liknande. Ingen såg det som konstigt. Det är en lek, lekar är inte farliga. Pojkar som går i klänning ena dagen kan leka krig nästa dag.

För egendel så tycker jag att det är ett bra tecken att det görs reklam där pojkar kan ha nagellack. Lika bra som flickor kan ha mer pojkiga atribut.

Jag tycker det är dags, för länge sedan att släppa på tramset med att pojkar ska ha blått och flickor rosa. När jag får barn ska de ha lila, rött, svart vit, grönt och vilken jävla färg de vill, oavsett kön.

 

2011-04-27
18:29:23

Frånvaro

JA det var ett tag sedan jag bloggade nu. Men har inte direkt orkat. Och dessutom varit på Gothcon. Gothcon var awesome, som väntat. Spelade två rollspelsscenarion och lyckades bli ryss i båda.

In soviet russia character plays me!

Annars så har jag fått med m g nya spel hem, och två skönitterära böcker. Sammlade svenska kulter och Gainea. Nu ska jag bara orka läsa med. Detta ständiga problem. Ork och tid och mög.

Annars är jag ganska rejält förkyld, den elaka gothcon-sjukan har slagigt sina klor i mig. Men det är på bättringsvägen.

Och väldigt snart kommer ett nytt inlägg.