prinzessin

2010-09-30
16:26:44

Förälskelse

I går så blev jag nog lite kär, i den här kvinnan.

 

 

Hon är huvudrollen i Luc Bessons senaste film Les aventures extraordinaires d'Adèle Blanc-Sec. Filmen är inte det bästa som någonsin gjorts. Men det är en väldigt bra äventyrsfilm. Komiska karaktärerer och fina kläder. Det är lite som om Indiana Jones, Jurasic Park och Mumien skulle få en dotter som levde i frankrike under tidigt 1900-tal.  Specielt Adèle är värd att se filmen. Smart, vacker och med god smak. Dessutom... jag skiter i vad folk säger, det är snyggt att röka.

 

 

2010-09-30
13:25:16

Dröm

ja i natt drömde jag konstigt och lite nördigt igen.

Jag, sebastian och någon random tjej var i nån stor byggnad och sprang runt. Det var lite som ett tv spel, folk skulle dödas. Detta skötte tjejen bäst då hon hade magiska förmågor, vilket jag med hade, men då jag i princip bara kunde skicka i väg lite eld så vann hon. För hon kunde få folk att dö vara sådär, att försvinna eller delas på mitten.

De här förmågorna påminde om plasmids i bioshock.

 

Efter att ha sprungit runt ett tag så kom vi till hennes rum, där hennes dotter skulle finnas. Jag anade dock ugglor i morse och fick fram min revolver. Den som låg under täcket var ingen flicka, utan min egen svåger Christian. Men eftersom detta inte var på riktigt så spelade han en roll med något franskt namn. Vilket sebbe uppfattade som El´är

och ville stava Lr. Nåja efter att ha tryckt revolvern mot hans kind så fick jag hans vapen och han skulle precis börja prata. Då vaknade jag dock av att min tjocka katt väckte mig. Det roliga var att min hand låg utsträckt och i en gest som om jag höll en revolver.