prinzessin

2010-10-31
23:38:05

Tenta

Ja.. i morgon är de tenta, klockan nio på morgonen. Okristligt tidigt och dessutom helt fel då hjärnan fungerar bättre på eftermiddagen då den fått vakna till sig. Men jag känner mig ganska lugn ändå, inte för jag pluggat sönder mig, men ja det är ett ämne och ett sätt att skriva tenta som passar mig.

 

Problemet är ju då tiden, hur ska jag kunna tänka vid nio? Jag ska snart lägga mig. Kan inte minnas när jag senast la mig såhär tidigt. Men ja.. har inte så mycket till val.

Sen är jag ledig, eller relativt. På tisdag är det en stempunkspelkväll i lund och på onsdag ska jag på bio. Jag van en biljett till Scott Pilgrim vs the world, så jag och Sebbe ska se den.

 

Men ja.. nu ska jag se klart på naturprogramet på tv och sen försöka sova. Helt mot min natur.

2010-10-24
01:21:10

Kittie och Wolfie

Dennis har fyllt år, hurra hurra, och med det ävern Maritn hans bror, grattis till honom med.
I födelsedagspresent fick herr Dennis en bild av mig. Den föreställer våra två karaktärer Kittie och Wolfie. Dom är bästisar, för när man tillsammans får stå ut med mutanthatare, onda robotar, ekoxar och annat äckligt som gömmer sig i Pirits skogar så blir man vänner. Dessutom, vilken liten katt vill inte ha någon stor att kunna klättra upp på när man måste gå gneom träsk?

För bättrebild klicka på den.

 

2010-10-22
17:09:31

The walking dead

The walking dead är en fantastisk serieroman, den handlar om en zombieapokalypsm och överlevarna. Den ger en realistisk syn och handlar inte bara om att slakta odöda utan snarare om relationer mellan folk. Allt det som gör oss till människor sätts på spetts när vi ständigt lever om hotet att bli mat åt zombies.

Jag kan verkligen rekomendera den för alla, för er som bor i Landskrona så finns den att låna på biblioteket och finns den här så finns den nog lite överallt.  Nämnas bör väll även att den är skriven av Robert Kirkman.


Jag visste sedan innan att det skulle bli en tv serie, men inte att den skulle komma nu. Jag skulle ladda ner senaste avsnitet av The big bang Theory när jag då plötsligt ser The walking dead.
Jag vet knappt om jag vågar titta, det är ju alltid så när något man älskar blir filmatiserat.  Ett hopp om att det ska vara fantastiskt, men det blir sällan så. Det blir aldrig samma sak. Men jag hoppas och jag ska ge det en chans, för zombies är trevligt.