prinzessin

2010-06-30
21:47:05

Foteviken

Ja då är det snart dags att leka viking igen och min hängsleklänning har nu fått fina broderier med två katter. Att skaffa garn att broderera var dock inte det lättaste. Först gick vi till Grand Magasin, de har de mesta men hade stängt på tisdagar, sen gick vi till en tygafär, de hade typ bara sytråd. Så träffar vi min mamma som hade tråd så vi gick till henne. Men hon hade inte tillräckligt. Men så kom vi på att det fanns en butik som säljer garn inte så långt från mamma, så vi vandrar dit men de har bara öppet på torsdagar och lördagar.
Men då hade vi tur, för ägaren var i butiken och hörde våra röster så vi fick komma in och där hittade vi fin ylletråd som var handfärgad. Ganska dyrt men hon var trevlig som tusan och det kommer vara ett utmärkt ställe att handla mer saker på, för även om det är lite dyrt så behövs inte så mycket för broderier oftast.
2010-06-25
02:49:53

Tekopp

Jag fyndade bland annat tekoppar när jag var i malmö häromdagen. I dag när jag var på tebjudning fick de invigas. Bjudningen var ute i naturen och det var verkligen mys, picinic i princip men med bara te att dricka.