prinzessin

2010-08-31
07:14:49

Skola

Ja så har skolan börjat igen då. För er som inte vet så ska jag avsluta mina literaturvetenskapsstudier genom att läsa den klassiska litteraturen. Alltså lite omvänt.
Som genom ett mirakel är jag uppe, så här tidigt, och har varit uppe så länge att jag hunnit få i mig frukost, kaffe och är klar med allt.

Jag är i alla ganska pepp, egentligen. Det är bara så jobbigt att gå upp tidigigt, och det för att diskutera vad literatur är. Det har jag redan gjort, många gånger. Men men, jag överlever.
2010-08-30
02:43:17

Fido

Ett filmtips. Denna film är för mig okännd, och jag vet inte många andra som hört om den. Oförtjänt okännd måste jag säga då den är riktigt bra. zombiekomidi på hög nivå. Så jag tycker att alla som gillar zombies ska se filmen. Trailern och lite bilder kan ni se här under.

2010-08-27
14:25:42

Skärpning

Är det enda jag har att säga till mig själv.
Jag borde få ordning på mitt hem. För det är trevligt när det är rent och snyggt. När mina fina saker syns i röran.

*Suckar*

Det är jobbigt att vara sammlare och lat. Hur gör andra?
Speicelt lajvare. Man måste ju ha sjutusen saker för de kanske kommer vara till nytta.
Men men.. som de säger. Den som har flest saker när den dör vinner. Nu ska jag städa sängborden, sen är sovrummet, hör och häpnad, städat och fin. Och det inkluderar vårt föråd, man kan gå in i det nu och använda det som det skas. Ett mirakel!

Sen kommer kanske lite bilder på mitt hem. Om någon är intreserad?