prinzessin

2010-04-30
14:58:40

Déjà Vu

Ja.. som de flesta nog vet så lägger jag en jäkla massa tid på teater. Detta av den fina anledningen att vi snart har premiär. Så alla som anser sig att vara mina vänner borde komma och titta. Jag spelar bland annat en elak och sexuellt frustrerad lärarinna som skäller på sina elever, alltså publiken. så vill ni bli uppläxade av mig är detta ett ypperligt tillfälle.

Ring hit 0762550044 eller till nummret på bilden. Men helst till mobilnummret.

2010-04-26
18:43:32

Nemi is back


I dag fick jag ett trevligt brev från egmont. I slutet av förra året så gick förlaget som gav ut Nemi i konkurs, men nu har tydligen egmont köppt upp rättigheterna och Nemi är tillbaka. 18 maj är år dagen som gäller.

Mina favoriter Zelda av Lina Neidestam och så är Kim W Anderssons nya serie Puppy Love, Andersson gjorde tidigare Love hurts.

En nyhet är Bill Willinghams Fabels som låter väldigt intresant. Nytappning på gammal sagor, Snövit har sepererat från prince charming, Guldlock är politisk aktevist och Rapunzel får klippa håret tre gånger om dagen. Alltid trevligt. Dock så hade jag nog hellre läst det på engelska. Gillar saker i orginalspråk när jag förstår det.