prinzessin

2009-01-31
16:11:26

Konst?

Ja.. det är ävll ingen som missat den här debbaten om konstfack eleven Anna Odell som fejkade ett självmordsförsök och att hon var galen så hon kom in på psykakuten och blev satt med remmar och tvångs medicinerad.

Konstnärerna sitter och säger att det är okey, eller ja inte alla, men en hel del.

Det är inte okey att göra saker som skadar andra. Psykiatrin har ont om pengar och tid som det är redan. Förhelvete ta inte upp deras tid med onödiga saker. Det finns andra som behöver bli tvångsomhändertagna, inte nån jävla konstelev.

Dessutom kostar det en massa skattepengar och tid som borde gå till bättre saker.

Konst ska provosera, upplysa och skapa debatt... men inte till priset av att andra psykiskt sjuka blir sämmtre, att andra kanske hindras från att få hjälp och att det kostar en jävla massa.

2009-01-31
00:01:39

Klar

Röda rummet är äntligen fördig läst..  Ska ta en liten paus och sen ge mig på nästa bok, men den är betydligt lättare och bättre.
2009-01-30
17:26:45

20 sidor..

har jag kvar i röda rummet. Fast min bok har ett lustigt format och en sida är stor som två i en vanlig bok. Dock.. det känns inte så mycket.. det blir klart i dag. Jag känner mig lite duktig.

Men det får bli efter teatern, för snart måste jag dit.

Har inte hunnit läsa repliker dock.. fy på mig.

sebbe är borta hos sin far, jag är ensam, men han kommer nog hem i kväll igen. Men just nu, känner jag mig ensam, på et mindre ksönt sätt.

Dessutom...