prinzessin

2008-10-30
19:17:25

Devils night

Jepp då är det devils night. Dags att gå ut och bränna hus... eller kanske inte. The Crow ska ses i allafall.

Det är kallt ute, när jag cycklade hem så regnade det, väldigt lite. Jag fick några droppar på mig, en på läppen. Hur stor är den chansen? När det faller droppar sporadiskt från himmlen?

Nej dags för the crow..

Victims aren't we all
2008-10-29
01:36:10

En käpp för framtida äventyr

I dag var jag i malmö, åt mumsig mat på veggegården. Att få kinesisk buffe som består av låtsaskött.  Sen köppte vi en massa sojaprotein på Astrid och aporna. Hittade även choklad med lavendel, det var märkligt och gott.

På Myrorna hittade jag tre böcker. Handbok för tankspridda, Alice i underlandet och Freja från vallhalla. Vilket påminner att jag borde bära mitt frejasmycket igen, jag saknar henne.

Mest intresant var dock min fina käpp jag hittade. Med tanke på färgerna så lär jag inte ha den privat till mina vanliga kläder. Men den är till framtida Steampunks äventyr eftersom mässing är ganska steampunk. Dock så saknar den den metalbiten som ska vara på botten av käppen

2008-10-27
22:40:31

Lite dött

Ja här är det ju lite dött men jag har inget att skriva egentligen. I Lördes var Edvin och Thore här och vi blev onyktra på gröna drycker. Absinth och appletini is the shit.

Sen rökte vi vattenpipa med och blev glada av det. Så på rocky horror och pratade skit. Det är trevligt med folk i bland.

I Helgen är det älgcon, vette van vad jag ska klä ut mig till då. Ska leta efter något skojsigt i malmö i morgon för jag och sebbe ska dit.