prinzessin

2008-11-29
21:35:37

Götterdämmerung

Jee.. snart kommer Edvin och då blir det förberedelser och kanske lite spel.
Det ska blir så roligt att få väcka upp min Lilly igen. Hon har ju fått en adoptivdotter och allt. Även om flickan har stält till en hel del för stackars Lilly.

Ja jag vill inte säga vad, inte för att jag tror att Edvin läser här dock. Hmmm... i såfall så får han veta.

Lilly har tagit hand om en varulvsflicka vid namn Cattela, som betyder valp på latin. Lilly hittade henne i en liten by i Italien, och har haft henne i typ två år nu utan att ha hittat något bot.
2008-11-28
20:58:21

Trött

I dag har jag, som ni säkert förstår mest varit trött hela tiden. Det känns som om klockan är typ ett fast den är kvart i nio. Men så går det när man inte somnar. Ola sa att han varit med om liknande som jag kännde, när han drukit energidryck efter att ha sovit och ätit dåligt under ett tag. Jag äter väll inte dåligt, men mindre än innan och det är ju ändå bara någon dag sedan som jag senast hade problem med att somna.

Det tär på en, men antagligen så går det snart över.

Det händer mycket nu, mycket dåligt för folk jag känner. Tänker inte dra upp något men det är en hel del för olika personer.

Just nu så känner jag för att förvandla mig till en katt, krypa upp i någons knä, bli kliad i nacken och bakom örat och bara ligga där och njuta.

 
2008-11-28
06:36:26

Sömn, eller snarare bristen på den.

Just nu mår jag jäkligt konstigt. Jag vet inte om det beror på energidrycken jag drack för typ fyra timmar sedan eller om det är för att något är fel på mig.
Jag känner hjärtat slå, och jag gar en konstig kännsla som flyttar sig mellan en punkt straks under solarplexus och magen. Det känns lite som när man är kär men ändå inte. Jag känner mig även sjukt pigg och  rastlös. Som jag kan tänka mig att det är på uppåtdroger men inte så extremt. Är även varm och ja mår konstigt helt enkelt.

Dock så känner jag mig inte ledsen eller deppad, så inget psykiskt, som märks i allafall.
Någon som har en förklaring?

En posetiv sak är i allafall att jag får tvättat i dag.