prinzessin

2008-03-19
11:20:11

fan...

Jag blir så trött på det här. Sebbe får itne jobba kvar mer än en månad för att han varit för mycket sjuk. Men va fan 9 dagar sjuk har han varit, sedan i mitten av december. Det är den tiden på året då i princip alla blir sjuka. Någon sa att man bara får vara sjuk 5 dagar av de 6 månader man är provanstäld. Det är sjukt i såfall.

Jag vill inte jobba, men det är etthelt okey jobb så länge och ajg måste ha pengar. Pengar suger, varför ska det var så jävla jobbigt när det kommer till pengar. Nej trött på det.

Hungrig i allafall, ska itne äta förän ett, älsklingen kommer med mat då. Nej hem sen, se sista avsnitet av säsong ett av the tudors och sedan typ sova. I allfall bara halv dag vid telefonen i morgon,lär komma hem tidigare.

Kolla gärna mina nya upplagda bilder på bilddagboken... den som motförmodan läser det här. Känns som min blogg är en mygga i en stor mörk skog.
2008-03-17
09:25:08

freak

woho första jag hittar på aftonbladet i dag är ett freek. tur i allfall att de itne tycker illa om den lilla flickan. Men tuff ser hon ut.
http://www.aftonbladet.se/foraldrar/article2066293.ab

Jag gillar freaks

I går var jag ute och fotade med Leo. Det var roligt och blev fina bilder. Helgen har varit överlag bra. fredagen avslutades med vin hemma hos Chrille. Ingen fest, mer genmanskap och lullighet. Och en hel del bajs humor, leken där man byter ut ett ord i en filmtitel mot bajs. Några favoriter var G som i bajs och the bajs have eyes.

Nu är jag tillbaka på jobbet, med en mage som är arg på mig och en finne på benet som gör bajsont.

well borde kanske sprida min blogg så åtminstonde någon läser den :)

image3
2008-03-12
15:38:40

Det här med människor

I bland så blir jag lite sådär hatisk mot alla människor. Specielt mot gymnasieungdomar på tåget på morgonen. Men i dag så satt jag bredvid en flicka på tåget som jag nästan blev lite kär i. Eller kär och kär jag ville lära känna henne. Svartfärgat hår, eyeliner, fina örhängen och en kanpp med robert smith, och något annat som såg ganska goth ut. Hon satt där och tittade framförsig och lyssnade på musik, som jag brukar göra ungefär. Om det inte varit för det att jag alltid brukar spana på folk, och undra vilka de är, eller avsky dem. Det är olika.

flickan i allfall, jag ville lära känna henne, jag har ju inte så många kompisar som liknar mig. Men efter rultrappan gick vi åt olika håll, utan att ha växlat ett ord, trotts att vi säkert hade en massa att prata om.

Jag forstätter väll att vara ett ensamt svart litet får, eller katt snarare.