prinzessin

2008-06-06
14:05:23

Ny dag

Ny dag. Sovit ut till 11 då mamam ringde och väkte mig. Sa att hon har ett par gammla byxor jag kan få till lajvet. Snällt.
Jag borde göra något vettigt. Läsa, städa, sy. Men det är inget kul.

Känner i ochförsig för att fixa till min tröja till lajvet. Ska sy på en stor sol på ryggen tänkte jag.

Tänkte berätta det där om katten, eftersom folk som inte känner till händelsen ska läsa detta.

När jag gick på Önnestands folkhögskola var där en liten pojke och hans föräldrar på besök hos någon de kände. Pojken var väll en 3 år. När han får syn på mig spärrar han upp ögonen och springer till sin mamma och säger.

"Hon är en tatt" Var på mamman svarar
"En katt?"
"mmmm..."
"Nej det är hon inte"

Nu säger säkert vissa, men visst du sminkar ju ögonen lite snea och har en mössa med kattöron. Men jag ägde itne mössan då. Och det var på morgonen så jag hade itne orkat sminka mig.

Pojken fortsatte att säga detta så fort han såg mig. Innan han skulle åka hem så gick jag förbi honom. Han tar mod till sig och går fram till mig:
"Du är en tatt" Pappan säger då generat.
"Nej det är hon inte"
Men jag svarar tack. För det är väll en komplimang om nått. Och han var så lycklig, hela ungen sken för att jag var en katt. Varför jag var det vet jag inte riktigt.

Jag gillar barn. Specielt dom som gillar mig direkt. Som den lilla pojken på tåget som hoppar upp och ned och säger:
"Hon har skellettar på väskan, hon har skellettar på väskan"

Eller den lilla flickan som får syn på mig när jag har lila extentions. Hon kan itne många ord men när hon ser mig så pekar hon och säger:
"Dääää" Allting som hon tyckte var fint pekade hon på och sa "Dääää"

Barn är underbara. Någongång ska jag ha egna. Och antagligen ska jag jobba med dem. Om det inte blir som med sebbes mamma så jag får barn och sen tröttnar :)
2008-06-06
04:13:32

Natt

Natten är min igen. Uppe till fyra och spelar sims som äntligen funkar. Halsen värker, behöver sömn. MEn dessa tidiga timmar är min tid. Jag är nattuggla. Men det passar ju mig. Jag är ju katt. Den historien ska jag berätta sen för er som inte vet.

Edvin kom i dag, och hans flickvän. Honvar snygg. Rött hår, ganska lång, smal. Kort linne och lång svart kjol med lite glitter. Jag avundas henne. Jag vill med vara smal. Smal och vacker. EN fin kropp med, inte bara ett ganska fint ansikte. Men jag är glad att jag vet att mitt ansitker ser bra ut. Att min frisyr passar mig utmärkt och att jag är jävligt fin som jag är. I korsett blir det bättre. I morgon är det jag som ger mig ut vid den här tiden. Kameran ska med. Då kommer det bilder.


Men det var trevligt. Försöka vara mer social. Problemet är väll bara att jag är rädd att folk ska tycka att jag är tjatig om jag vill umgås med dem för mycket. Det äritne lätt att vara jag jag kan itne det här med att vara social.

. sad