prinzessin

2008-04-01
11:28:46

Människans grymmhet

I dag blev jag så fruktansvärt arg och ledsen så fort jag bara såg metros löpsedel. Några människor hade hittat tre övergivna kattungar, de lämnade in dem till polisen och enligt tidningen hade de sagt att om polisen itne hittade ett katthem kunde upphittarna ta hand om katterna. Polisen tar katterna men i stället för att ringa ett elelr två samtal så dödar de katterna. De kunde inte ens ta dem till en vetrinär eller ens ha barmhärtigheten att skjuta dem. Den ena halsuger dem med en mora kniv, de andra slår de ihjäl med en kofot. sen slänger de ut katterna i ett träd i skogen där två av dem blir hängande.
Påminner mig om gången när jag var i billeberga och väntade på tåget, jag hade väldigt gott om tid på mig så jag gick en runda runt stationen, bakom fanns en liten dunge med buskar, jag gick in där och i en buske hängde något som var misstänkt likt en kattsvans.
Ett annat fall som stod i aftonbladet för ett tag sedan var om en katt som blivit påkörd och brytit benet, det fanns inga andra skador, men den hade så klart ont och var chokad. Katten var öronmärkt. Polisen kollade inte upp märkningen, de tog den itne till vetrinären. Dne lät den ligga på stationen för att sedan kastas ut i skogen

Om man skära huvudet av en kattunge med morakniv, vad är man då kapabel till att göra. Poliserna erkände min fick ingen påföljd. Det är ett fruktansvärt djurplågeri, de borde stängas av från tjänst och dömmas. Men allt sopades över. Hade det samma sak om de misshandlat en människa till döds?

Nej varje dag läser jag i tidningen om hur hemska vi människor är, jag skämms.